Duyurular!

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ SINAVI DUYURUSU

Kurucumuz

Sevgili Veliler, Turizm meslek liselerini Türkiye genelinde yaygınlaştırarak turizm sektörünün gereksinim duyduğu nitelikli personeli yetiştirmek için 2005 yılında kurduğumuz Özel TÜRSAB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi turizm alanındaki öncü okullardan biridir. Günümüzde turizm her yıl ortalama yüzde 4-5 büyüme ile dünyanın en hızlı büyüyen sektörlerinden bir tanesidir. Turizm sektörü bundan sonra da büyümeye devam edecektir. Bu denli önemli bir yere sahip turizm sektörü profesyonel ve yetkin gençlere her zaman ihtiyaç duymaktadır. İşte bu sebeple TÜRSAB, geleceğin turizmcilerini yetiştirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır.
Detay
Kurucumuz

Öğretmenlerimiz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Özel TÜRSAB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Kıyafet Bilgisi